Добре дошли в Djakuzi-bg.com

Гореща японска вана с чаша студено шампанско и пълен релакс сред уюта на Вашия дом… Не се чудете… Вече е реалност!“ДжакузиБгКом“ има огромното удоволствие да Ви представи иновацията в СПА индустрията, вече и на българския пазар – луксозни дървени японски вани тип джакузи за Вашия дом и градина. Почувствайте лукса на петзвезден СПА хотел в собствения си дом и се насладете на едно от най-завладяващите преживявания…

„ДжакузиБгКом“ специализира в доставка и инсталация на традиционни японски дървени вани тип джакузи – вътрешни и градински. Казваме традиционни, защото хората по цял свят ги използват векове наред. А за нашия пазар можем да твърдим, че ние сме първият производител, съумял да пренесе този малък рай в сърцето на Вашия дом.

Направени от най-добрия дървен материал от сърцето на планината, нашите модели се създават благодарение на успешното съчетание на ноу-хау, високо технологична производствена линия и консумативи, внесени директно от Холандия. Обединяващи тайните на бъчварството с най-модерните технологии, те задоволяват изцяло дори и най-капризните желания на всеки, който не желае да направи компромис с качество, дизайн и комфорт.

Благодарим Ви, че посетихте нашата страница!

Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.